we zijn open vanaf 09:00

Mia Colore

Mia Colore; Passie inspireert!


Italië, een uniek land dat slechts in één woord kan worden omschreven……..passie!

De rijke historie en diversiteit van producten uit dit fraaie land zijn inmiddels vele decennia een inspiratie voor velen. Elk product lijkt overgoten met een unieke charme en elegantie die tot de verbeelding spreekt en daar zijn alle Italianen trots op.

Mia Colore, het Italiaans voor “Mijn Kleur”, is ontstaan uit passie voor de uniek mooie tinten die het Italiaanse landschap dagelijks sieren. Met de zachte kleuren van de welbekende fresco’s en uit het dagelijks leven van “la dolce Italia” biedt Mia Colore u 67 verfijnde kleuren krijtverf & kalkverf die tot de verbeelding spreken.

Naast het creëren van prachtige kleuren, staat ook de natuur voor Mia Colore centraal. De kleuren worden alleen met de beste natuurlijke pigmenten gemaakt. 
De Mia Colore kalkverf – Calce Vernice – is een 100% minerale ecologische verf

<b>Mia Colore</b>; Kalkverf in 67 kleuren

Mia Colore; Kalkverf in 67 kleuren

Mia Colore; <b>kalkverf</b>

Mia Colore; kalkverf

In 67 kleuren verkrijgbaar en van 100% mineraal en natuurlijke pigmenten.

Deze prachtige, milieuvriendelijke kalkverf, die door Mia Colore op traditionele wijze wordt bereid, is te herkennen aan de unieke kleurschakeringen, genuanceerde en poederige uitstraling.

Mia Colore; <b>milieuvriendelijk</b>

Mia Colore; milieuvriendelijk

Mia Colore; <b>krijtverf</b>

Mia Colore; krijtverf

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar matte en fluweelachtige uiterlijk een unieke uitstraling aan uw woning. De toevoeging van natuurlijke pigmenten zorgt voor een diepe, intense kleur, verkrijgbaar in wel 67 Mia Colore kleuren.

Mia Colore; voor een <b>unieke uitstraling</b> aan uw woning

Mia Colore; voor een unieke uitstraling aan uw woning

de <b>67 kleuren</b> van Mia Colore

de 67 kleuren van Mia Colore

<b>Sempre!</b>;  een ware belevenis voor elke ruimte

Sempre!; een ware belevenis voor elke ruimte

Mia Colore brengt <b>Venetië</b> bij u in huis

Mia Colore brengt Venetië bij u in huis

De beroemde Venetiaans gestucte wanden zijn voor Mia Colore dè inspiratie geweest om Sempre! te ontwikkelen. Sempre! is, door zijn unieke uitstraling, een ware belevenis voor elke ruimte. Daarnaast is Sempre! ook nog milieuvriendelijke doordat de verf ecologisch is opgebouwd uit natuurlijke pigmenten.

Mia Colore