we zijn open vanaf 09:00

Decokay Design; houten jaloezieën

Decokay Design Raamdecoratie

De producten uit onze huiscollectie worden allemaal speciaal voor u op maat gemaakt.
Bij Decokay Vromans in Etten-Leur bent u van harte welkom om kennis te maken met onze collectie. Als u ons vertelt wat uw globale plannen zijn dan adviseren we u graag welk product het beste aansluit bij uw wensen. We hebben allerlei voorbeelden van de diverse mogelijkheden.
Omdat kleur en lichtinval bepalend zijn voor het maken van de juiste keuze adviseren we u om de stalenboeken van de producten van uw keuze mee naar huis te nemen voor het maken van de beste keuze.

Vanzelfsprekend helpen we u daar graag bij; we denken met u mee.

Waar bestaat de collectie uit?
De Decokay Design raamdecoratiecollectie is veelomvattend. We hebben rolgordijnen en aluminium jaloezieën, duettes en plisségordijnen, multishades, vouwgordijnen, houten jaloezieën, shutters en last but not least verticale lamellen.

Decokay Design <b>houten</b> jaloezieën

Decokay Design houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën zijn er in vele soorten, maten en vooral kleuren. De lamelbreedtes variëren: 25, 35, 50 en 70 mm. Waarbij 50 en 70 mm het meest verkocht worden.

Kleuren

Kleuren

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. De ‘echte’ houttinten, maar ook gelakt in wit, zwart, nuances in wit of naturelkleuren.

Zakelijk gelakt <b>zwart</b>

Zakelijk gelakt zwart

Houten jaloezieën; voor een <b>warme uitstraling</b>

Houten jaloezieën; voor een warme uitstraling

Houtsoorten

Houtsoorten

De collectie bestaat uit verschillende houtsoorten. De meest gebruikte houtsoort is basswood, lindehout, maar er wordt tegenwoordig ook gebruikt gemaakt van bamboe. Bamboe is licht, dunner dan hout en heel mooi mat. Daardoor een interessante nieuwkomer op de markt voor houten jaloezieën. Heel handig zijn de kunststof jaloezieën; de look en feel van hout, maar niet de negatieve eigenschappen en daardoor ook perfect geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers.

Decokay Design houten jaloezie in <b>sfeervol</b> wit

Decokay Design houten jaloezie in sfeervol wit

Decokay Design houten jaloezie; ook in de <b>keuken</b>

Decokay Design houten jaloezie; ook in de keuken

Blauw
De <b>afwerking</b> van een jaloezie

De afwerking van een jaloezie

Een houten jaloezie kan worden afgewerkt met ladderkoord of ladderband . De standaard afwerking is ladderkoord , maar tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor een bijpassend of juist contrasterend ladderband .

Decokay Design

Decokay Design
Decokay Design is ons huismerk dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Raamdecoratieproducten die speciaal voor u op maat gemaakt worden.
Verf voor binnen en buiten in vrijwel elke gewenste kleur te mengen; klaar terwijl u wacht. Vloerbedekking als tapijt, vinyl, pvc-stroken, laminaat en vloerkleden. Een selectie gordijnstoffen en in-betweens waar we graag onze naam aan verbinden. En niet te vergeten onze huiscollectie Decokay Design behang. Mooi vliesbehang in verschillende stijlen.

Ladderband of ladderkoord?

Ladderband of ladderkoord?
Als u kiest voor een stoer en robuust product dan ligt de keuze voor ladderband voor de hand. Het band is aan de voor- en achterzijde verticaal bevestigd op de jaloezie zodat een stoer geheel ontstaat. Dit ladderband kan in een kleur bijpassend bij de jaloezie, maar je krijgt ook een heel leuk effect als het ladderband juist contrasteert bij de jaloezie. Bijvoorbeeld een jaloezie van wit hout met antraciet ladderband. Heel eigentijds en opvallend.


De meeste mensen hebben bij een houten jaloezie een voorstelling met ladderband omdat dit van oudsher zo was. Maar het kan ook anders. Voor een rustiger effect kies je juist voor ladderkoord. De koorden lopen dan alleen door de jaloezie en zijn dunner dan ladderband. Hierdoor komt het horizontale effect van de lamel meer naar voren en krijgt het product een rustiger uitstraling. Ook bij de kunststof variant is het handig om voor ladderkoord te kiezen als het aantal koorden of banden te groot wordt naar uw smaak. U kiest dan toch de voordelen van kunststof, maar niet voor de onrust van zoveel koorden.