we zijn open vanaf 09:00

Decokay Vromans is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding in Etten-leur.

Al sinds 1934 zijn we een familiebedrijf, waar al 3 generaties lang het interieur verfraaid wordt. Beginnende met advies en kwaliteit in de verf en behang zijn we inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel met eigen stoffeerders en een styliste voor advies aan huis. Decokay Vromans is hét adres voor inspiratie en creatief wonen!

We werken in opdracht van en samen met woningbouwverenigingen, makelaars, bedrijven en instellingen, om het voor u gewenste resultaat te creëren.
Vakmanschap en enthousiasme van ons team zorgen er steeds weer voor dat we zowel particulier als bedrijf mogen ontzorgen. We helpen dan ook bij het stylen van elke gewenste ruimte en helpen u uw woonwensen vorm te geven en in te vullen.

Kom langs en laat u inspireren en adviseren
door een van onze vakkundige medewerkers!

Een foto van Carolien Santi

Carolien Santi

Carolien is specialist op het gebied van Gordijnen
Hallo, Ik ben Carolien, styliste. Het geven van kleur- en interieur advies doe ik het allerliefst! In de winkel, of bij je thuis. Samen maken we van je huis een plaatje!
Een foto van Charlotte Heijboer

Charlotte Heijboer

Charlotte is specialist op het gebied van Zonwering
Ik denk graag met u mee en neem de tijd, zodat we een sfeervolle stijl voor u mogen creëren.

Dhr. C. Vromans

Een foto van Hans Schikan

Hans Schikan

Hans is specialist op het gebied van Kastenwanden
Met technische en creatieve oplossingen kijk ik graag met u mee in de winkel en bij u thuis naar de mogelijkheden. Laat u inspireren – zodat uw huis echt UW thuis wordt.
Een foto van José Klaassen

José Klaassen

José is specialist op het gebied van Gordijnen
Met de achtergrond van een coupeuse kunnen we snelle service verlenen, wanneer dat nodig mocht zijn. Daarnaast zorgt mijn passie voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie dat ik altijd nieuwsgierig ben naar jouw wensen… Welke advies zou ik jouw mogen geven?

Kirsten Ansems

Kirsten is specialist op het gebied van Behang
Momenteel werk ik alleen tijdens vakanties en weekenden. Om door de weeks mijn interieur opleiding te kunnen volgen. Maar ik weet wat in alle 300 behangboeken staat! En ben dagelijks bezig met de mooiste interieurs… Mag ik u verrassen?
Een foto van Monique Foesenek

Monique Foesenek

Monique is specialist op het gebied van Verf
Wat is fijner dan na een drukke dag lekker thuis komen? In een fijn huis waarin u zich prettig voelt. Ik luister graag naar uw wensen, inspireer u en help om samen een fijne leefomgeving te creëren. Kom gezellig en ik neem alle tijd voor u. Kopje koffie erbij?!
Een foto van Remco Poppelaars

Remco Poppelaars

Remco is specialist op het gebied van Verf
Ik ben Remco, heb 17 jaar bij een verffabrikant gewerkt en ben er nu voor jou. Een oplossing voor je verf technische vraag? Kom langs!

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Vromans in Etten-Leur ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Vromans in Etten-Leur houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Vromans in Etten-Leur maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay Vromans in Etten-Leur vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.

We hebben er allemaal wel eens last van. Troep op de slaapkamer. Grote, slim geïntegreerde kastenwanden van Decokay zijn de oplossing.

Heeft u geregeld behoefte aan meer schaduw in uw woning, overweeg dan buitenzonwering. Bij Decokay Vromans in Etten-Leur vindt u verschillende typen.