we zijn open vanaf 09:00

Decokay Vromans is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding in Etten-leur.

Al sinds 1934 zijn we een familiebedrijf, waar al 3 generaties lang het interieur verfraaid wordt. Beginnende met advies en kwaliteit in de verf en behang zijn we inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel met eigen stoffeerders en een styliste voor advies aan huis. Decokay Vromans is hét adres voor inspiratie en creatief wonen!

We werken in opdracht van en samen met woningbouwverenigingen, makelaars, bedrijven en instellingen, om het voor u gewenste resultaat te creëren.
Vakmanschap en enthousiasme van ons team zorgen er steeds weer voor dat we zowel particulier als bedrijf mogen ontzorgen. We helpen dan ook bij het stylen van elke gewenste ruimte en helpen u uw woonwensen vorm te geven en in te vullen.

Kom langs en laat u inspireren en adviseren
door een van onze vakkundige medewerkers!

Een foto van Carolien Santi

Carolien Santi

Carolien is specialist op het gebied van Gordijnen
Hallo, Ik ben Carolien, styliste. Het geven van kleur- en interieur advies doe ik het allerliefst! In de winkel, of bij je thuis. Samen maken we van je huis een plaatje!
Een foto van Charlotte Heijboer

Charlotte Heijboer

Charlotte is specialist op het gebied van Zonwering
Ik denk graag met u mee en neem de tijd, zodat we een sfeervolle stijl voor u mogen creëren.

Dhr. C. Vromans

Een foto van Hans Schikan

Hans Schikan

Hans is specialist op het gebied van Kastenwanden
Met technische en creatieve oplossingen kijk ik graag met u mee in de winkel en bij u thuis naar de mogelijkheden. Laat u inspireren – zodat uw huis echt UW thuis wordt.
Een foto van José Klaassen

José Klaassen

José is specialist op het gebied van Gordijnen
Met de achtergrond van een coupeuse kunnen we snelle service verlenen, wanneer dat nodig mocht zijn. Daarnaast zorgt mijn passie voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie dat ik altijd nieuwsgierig ben naar jouw wensen… Welke advies zou ik jouw mogen geven?

Kirsten Ansems

Kirsten is specialist op het gebied van Behang
Momenteel werk ik alleen tijdens vakanties en weekenden. Om door de weeks mijn interieur opleiding te kunnen volgen. Maar ik weet wat in alle 300 behangboeken staat! En ben dagelijks bezig met de mooiste interieurs… Mag ik u verrassen?
Een foto van Monique Foesenek

Monique Foesenek

Monique is specialist op het gebied van Verf
Wat is fijner dan na een drukke dag lekker thuis komen? In een fijn huis waarin u zich prettig voelt. Ik luister graag naar uw wensen, inspireer u en help om samen een fijne leefomgeving te creëren. Kom gezellig en ik neem alle tijd voor u. Kopje koffie erbij?!
Een foto van Remco Poppelaars

Remco Poppelaars

Remco is specialist op het gebied van Verf
Ik ben Remco, heb 17 jaar bij een verffabrikant gewerkt en ben er nu voor jou. Een oplossing voor je verf technische vraag? Kom langs!

assortiment

Om welke verf het ook gaat; voor vloer, muur of meubel... bij Decokay Vromans in Etten-Leur ben je aan het juiste adres voor producten en advies die passen bij jouw verfklus.

Gordijnen; kamerhoog of verduisterend? Lichtdoorlatend of heel transparant? Jouw gordijn vind je dankzij de uitgebreide collectie van Decokay Vromans in Etten-Leur.

Behang tegen internetprijzen, maar met de service van Decokay Vromans in Etten-Leur. Dat is een échte win-win. En als je dan ook nog een plaktafel kunt lenen...

Een nieuwe vloer is bepalend in je interieur en leg je niet elk jaar. Daarom is het belangrijk de goede keuzes te maken. Wij helpen daar graag bij!

Alle grote merken zonwering zijn in onze winkel vertegenwoordigd: Luxaflex, Velux en Bécé. Van lamel tot jaloezie en shutter.

Bij mooi weer zet je graag de ramen open. Maar die vervelende insecten houd je natuurlijk liever buiten. Wij hebben voor elk raam de juiste hor.

Kastruimte, je kunt er niet genoeg van hebben. Met een kastenwand van Decokay Vromans in Etten-Leur heb je een grote, slimme en geïntegreerde oplossing.

Buitenzonwering nodig? Daar kun je wel hulp bij gebruiken. Onze medewerkers hebben alle (technische) kennis voor een oplossing op maat.