we zijn open vanaf 09:00

Interfloor; Kamerbreed vinyl

Kamerbreed vinyl van Interfloor

Vinyl is helemaal terug van weggeweest. Kamerbreed vinyl zorgt voor een naadloze vloer met een duurzaam, slijtvast en hygiënisch resultaat. In een stoere beton-look (Dynamic Concrete) of een natuurgetrouwe eiken plank (Dynamic Wood). Er zijn legio mogelijkheden met Interfloor. Maar behalve de laatste woontrends, heeft kamerbreed vinyl nog meer voordelen. Omdat het vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven in de naden. Dit komt omdat de kamerbrede vinylvloer maar liefst 4 meter breed is!

Vinyl is één van de veelzijdigste producten op dit moment. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, is egaal, isoleert goed, is geluiddempend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Kortom de ideale vloer voor zowel bedrijfsmatig als privégebruik. En er is zoveel keuze in dessins: een vinylvloer voor elke smaak: tegel, houten plank en beton. Alle niet van echt te onderscheiden en in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

‘Last but not least’: vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, en je hebt er jarenlang plezier van!

Blog:<br>Interfloor <b>kamerbreed PVC</b> vinyl

Blog:
Interfloor kamerbreed PVC vinyl

De verschillende <b>soorten vinyl</b> vloeren

De verschillende soorten vinyl vloeren

Interfloor: voor <b>jarenlang</b> woonplezier of werk<b>plezier</b>

Interfloor: voor jarenlang woonplezier of werkplezier